Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran

Centrum för Europaforskning vid Göteborgs universitet (CERGU)

Centrum för Europaforskning vid Göteborgs universitet (CERGU) är en mångvetenskaplig Europaforskarmiljö som etablerades 1995. CERGU arbetar på uppdrag av tre fakulteter: Handelshögskolan, Humanistiska och Samhällsvetenskapliga fakulteterna och är en viktig del i den fulla akademiska Europamiljön vid GU, tillsammans med Centrum för Europastudier (CES) som organiserar de tvärvetenskapliga utbildningsprogrammen i Europastudier.

CERGU:s målsättning är att främja mångvetenskaplig forskning om Europa, och fungera som en kunskapsnod för att stimulera mångvetenskaplig och policyrelevant debatt om europeiska utmaningar.

Verksamheten vid CERGU ligger till grund för att Göteborgs universitet 1998 utsågs till ett Jean Monnet European Centre of Excellence. Läs mer om CERGU här.

Välkommen att kontakta oss för mer information! För uppdateringar om nyheter och evenemang kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev   som kommer tre gånger per år!

 

   

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2019-03-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?