Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Adrian Hyde-Price discussant på EU-dagen

Nyhet: 2017-09-15

CERGU forskare, Adrian Hyde-Price, kommer att vara discussant på EU-dagen vid Göteborgs universitet, som äger rum den 21 september. 'Germany and France - Is the European Motor Back on Track? Macron and Merkel Announce 'Deep Revolution' Plans for Europe' hålls på engelska från 11.00 till 12.00. Deltagarna är H.E. Dr Hans-Jürgen Heimsoeth, ambassadören till Tyskland och H.E. Mr David Cvach, ambassadören till Frankrike.

Detta evenemang ingår som första panel den så kallade EU-dagen vid GU som organiseras av Europaparlamentets informatioskontor i Sverige. EU-dagen pågår mellan 11-18 i Malmstenssalen och riktar sig i första hand till studenter, men är även öppet för andra intresserade. Europaparlamentets informationskontor bjuder på lunch till förregisterade deltagare via länken nedan. Eftermiddagen består av följande paneler (alla på svenska): 

 

Mediernas roll i dagens Europa (13.15-14.45)
Fika
EU:s framtid - utmaningar och möjligheter (15.00-16.00)
Olika vägar till praktik, studier och jobb inom EU (16.00-17.00)

 

Mer information finns i programmet för EU-dagen (pdf)

 

Anmälan finns här: http://www.europarl.europa.eu/europahuset/en/registrering/reg2.html?preview=false&webaction=edit.previewedit

Program for EU-Day

 

AV:

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2018-05-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?