Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Besök från EUI

Nyhet: 2017-11-08

CERGU välkomnar besök från European University Institute (EUI) i Florens, den 9 november. Mellan kl. 10-12 kommer CERGU att ansvara för ett seminarium där Dieter Schlenker, föreståndare för de historiska EU-arkiven vid EUI, presenterar arkivens forskningspotential, samt berättar om EUI:s postdok-program och möjligheter till stipendier för arkivstudier. Seminariet är öppet för alla som är intresserade av EU-arkiven och postdok-möjligheterna.
Seminariet kommer att starta med en 40-45 minuters presentation av Dieter Schlenker, följt av en öppen diskussion och frågestund. Moderator är Rutger Lindahl, seniorrådgivare vid CERGU.
Samma dag kommer det också att hållas ett öppet lunchseminarium för studenter om EUI:s fullfinansierade doktorandprogram, mellan kl 12-13, Hörsal Dragonen. Senare på eftermiddagen hålls ett möte om möjligheterna för att öka intresset för fler doktorandansökningar från Sverige.

Mer information finns här: http://cergu.gu.se/Aktuellt/Kalendarium/aktuelltdetalj/?eventId=70136556736

 

AV:

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2017-09-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://cergu.gu.se/Aktuellt/Nyheter/nyheter-detalj//besok-fran-eui-.cid1528315
Utskriftsdatum: 2018-02-22