Brännpunkt Europa på besök i Bryssel

Nyhet: 2018-03-21

Under en långhelg i början av mars, reste medlemmar ur studentgruppen ”Brännpunkt Europa” till Bryssel för en rad möten. Under totalt sju möten mötte de experter från Business Europe, Europeiska kommissionen, UNRIC (FN:s regionala informationscenter), Europaparlamentet, EESC (den europeiska ekonomiska och sociala kommittén), den ständiga svenska representationen samt Europeiska rådet.. Detta unika tillfälle att få träffa representanter från myndigheter och olika grupper som arbetar på europeisk nivå var naturligtvis mycket givande för studenterna från Brännpunkt Europa.

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2018-05-08