Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Emily Xu nyaste doktorn i CERGU:s nätverk!

Nyhet: 2017-10-26

Xiangxuan (Emily) Xu disputerade den 25 oktober med avhandlingen The Internet of Things: Projects-Places-Policies. Emily har varit CERGU-doktorand, antagen till forskarutbildning i ekonomisk geografi, med placering på Handelshögskolan i Göteborg (Företagsekonomiska institutionen). Hennes doktorandprojekt har handlat om den digitala geografins ekonomi, med särskilt focus på Internet of Things (IoT) och samspelet mellan context och IoT, såväl fysisk placering (urbana områden) och policies (framförallt EU:s policies rörande den digitala agendan).
Emilys handledare har varit Patrik Ström, docent i ekonomisk geografi, prefekt för företagsekonomiska institutionen och ledamot i CERGU:s styrgrupp, och Claes-Göran Alvstam, professor i ekonomisk geografi, fd ordförande i CERGU:s styrgrupp och numera sammankallande för CERGU:s International Advisory Board.
 

AV:

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2017-09-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?