CERGU:s seminarier och konferenser

CERGU anordnar olika flera olika typer av event.

Forskningsstödjande event:
Internationella mångvetenskapliga konferenser och workshops, initieras oftast av forskare i CERGU:s nätverk men ibland även av externa aktörer
Gästseminarier där internationellt erkända forskare bjuds in, ofta i samverkan med institutioner och nätverk.
Regelbundna arbetsseminarier där forskare ges möjlighet att få multidisciplinär respons på sin forskning, artiklar och projektidéer.

Publika event
Årligt återkommande event, tex Europaforskardagen, October Workshop och Europaperspektiv
Andra publika event om aktuella frågor, ofta i samverkan med olika samhällsaktörer

Tillsammans med CES stödjer CERGU studentorganisationen Brännpunkt Europa som arrangerar lunchföreläsningar på högaktuella ämnen för studenter, forskare och allmänhet. CERGU medverkar även årligen i Vetenskapsfestivalen och så ofta som möjligt i Global Week.

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2019-03-19