Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Seminarieprogram per termin

Här sparas gamla seminarieprogram från 2009 och framåt för den som är intresserad av CERGU:s seminarie- och konferensverksamhet över tid.
Dessa program ger en möjlighet att överblicka såväl den interna som den utåtblickande verksamheten. Programmen listar det mesta från mindre arbetsseminarier där enskilda forskares projekt, artiklar och ansökningar diskuteras till stora internernationella konferenser och symposier där forskare från hela världen samlas för att diskutera aktuella Europarelaterade frågor. Här listas även en del av de mer publika evenemang där CERGU:s forskare presenterar sin forskning och debatterar i aktuella frågor till och med en intresserad allmänhet, den så kallade tredje uppgifter som CERGU gärna vill prioritera så mycket det går. Observera dock att det enbart är de tillfällen då CERGU bidrar med ett flertal forskare vid specifika arrangemang som listas i seminarieprogrammen. De otaliga tillfällen då enskilda forskare deltar i publika arrangemang kan av utrymmesskäl inte listas på detta sätt.

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2015-11-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?