October Workshop 2012

Workshop organized by the Centre for European Research (CERGU), and the Centre for European Studies (CES), University of Gothenburg

What are the consequences of the economic crisis on European cooperation and integration?

Introductory address by Cecilia Malmström, Dr., Dr.hc., EU Commissioner for Home Affairs

Location and Time: 10:an, University main building, Vasaparken
13.15–15.00

Comments by the European Studies students organizers of Brännpunkt Europa, the participants in CERGU’s international Advisory Board, and by the participants in CES Council of European Studies (REGU - Rådet för Europastudier vid Göteborgs universitet)