Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Publikationer

Forskare i CERGU:s nätverk publicerar sig främst i vetenskapliga tidsskrifter och böcker. CERGU sprider informationen genom nyheter på vår hemsida och i sociala medier. CERGU bidrar dessutom till att sprida forskningsresultat vidare på två huvudsakliga sätt.

-CERGU Working Paper (WP) serien som ger digital öppen tillgång till pågående forskningsartiklar.

-CERGU:s bokserie “Forskning om Europafrågor” finns i två varianter: 1) årsboken som publicerar forskning om temat för varje års publika Europaforskardag; och 2) böcker om något specifikt Europafokus, med en snävare vetenskaplig tematik.

Vi strävar efter att ha alla våra publikationer tillgängliga för gratis nedladdning, men om du vill beställa någon av våra publikationer i tryckt form går det bra att kontakta oss.

CERGU kan erbjuda stöd till forskare inför publicering, exempelvis gällande språkgranskning, finansiering av tryckning av böcker, open access publicering eller hjälp med ansökningar om bidrag för att täcka publiceringskostnader.

 

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2019-03-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?