Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan

CERGU utgör, tillsammans med Centrum för Europastudier (CES), den kompletta akademiska europamiljön vid Göteborgs universitet, med tvärvetenskapligt fokus på Europafrågor inom forskning, utbildning och studentverksamhet. Forskare i CERGU:s nätverk är i stor utsträckning också aktiva som lärare på de olika Europaprogrammen.
CERGU:s internationella rekrytering av forskare bidrar aktivt till den forskningsanknutna undervisningen och den internationella profilen på Europaprogrammen.

CERGU samverkar aktivt med det omgivande samhället genom att
arrangera kurser, föredrag och seminarier tillsammans med myndigheter, organisationer och föreningar, liksom med olika institutioner på Göteborgs universitet och systerorganisationen
Centrum för Europaforskning i Lund eller med de svenska nätverken för europaforskning i ekonomi, juridik och statsvetenskap.

CERGU har väl etablerade samverkanskanaler såväl nationellt som internationellt, både på individnivå och som internationell
forskningsenhet och som del av en komplett Europamiljö.
 

Centrum för Europastudier

Brännpunkt Europa

Tillsammans stödjer CERGU och CES studentorganisationen Brännpunkt Europa

Sidansvarig: CERGU|Sidan uppdaterades: 2019-03-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?